Zentropa søger økonomi/regnskabs-controller

Revisor – er du træt af statusperioder og lange arbejdsdage????

-så er du måske den rette for os, og den vi skal ansætte 😊

  

Vi – er et af Danmarks førende filmselskaber og har produceret en række af de største danske filmsuccesser gennem de seneste årtier. Vi balancerer mellem kunst og købmandskab og mellem autonomi i den kreative proces, og orden i den administrative. Vi har selskaber i flere europæiske lande og vi samarbejder med en række investorer, herunder offentlige fonde, institutter og organisationer fra hele Europa, og vi sælger film til hele verden. Arbejdspladsen er placeret i Filmbyen, 2650 Hvidovre.

 

Du – er fagligt stærk og har fuldstændig styr på debet og kredit, du er vant til at afslutte, konsolidere og aflægge regnskab. Du har engagement, vilje og evne at til at navigere i et kreativt og dynamisk kaos. I en ofte uforudsigelig verden skal du medvirke til at levere forudsigelighed.  Du er systematisk og vedholdende og du kan bevare overblikket mens du borer dig ned i detaljen. Du har et grundlæggende ønske om at drive og optimere funktioner, arbejdsprocesser og styringsværktøjer. Du kommer til at indgå i et engageret arbejdsfællesskab med 5 kollegaer, der periodevis er hektisk, og hvor dine evner til at samarbejde, skabe tillid, stille spørgsmål og kræve svar, er nødvendige.

Du – er en positiv person, udadvendt og moden, ligesom du er aktivt opsøgende og initiativrig i din tilgang til opgaver. Du er metodisk, har et højt drive og kan anskue problemstillinger fra forskellige vinkler. Du trives i et dynamisk miljø med sædvanlige deadlines og du er indstillet på at få Zentropas ”DNA” i blodet.

 

Du – får en bred vifte af opgaver, som bl.a. omfatter:

  • Finansstyring, afstemninger, afskrivninger og periodiseringer.
  • Månedsrapportering og afvigelsesforklaring
  • Deltage i budgetprocessen og det løbende prognosearbejde
  • Controlling og afrapportering af film- og udviklingsprojekter i danske og udenlandske selskaber
  • Konsolidering af koncernregnskab
  • Forberedelse og klargøring af materiale til ekstern revision
  • Effektivisere bogholderiprocesser
  • Udvikle modeller i Excel
  • Ad hoc opgaver både internt i afdelingen samt på tværs af organisationen

 

Du – er nok i gang med, eller har afsluttet en uddannelse som cand.merc.aud. eller en HD i regnskab. Du har en god forståelse for Microsoft Office-pakken og er lærenem- og lærevillig. Du er en habil Excel-bruger, og kender måske til Navision.

 

Zentropa er ikke lønførende, men vi har en arbejdsplads hvor der er højt til loftet og som mange misunder os.  Finder du jobbet interessant og kan du matche de fleste af vores krav, skal du indsende ansøgning via linket – vi behandler selvfølgelig alle ansøgninger fortroligt.

 

Ansøgning bedes fremsendt senest den 12. september 2018. Tiltrædelse senest 1. december 2018, men gerne tidligere.

Har du spørgsmål til os er du velkommen til at kontakte Økonomidirektør, Per Kraul på telefon: 40 332 338.

 

Zentropa blev grundlagt i 1992 af instruktør Lars von Trier og producer Peter Aalbæk Jensen. I dag er selskabet det største filmproduktionsselskab i Skandinavien med adskillige produktionsafdelinger i Europa. Firmaet har tiltrukket nogle af de bedste instruktører og skabt banebrydende projekter som ’Dogme 95 konceptet’. Zentropa har produceret mere end 100 internationale og skandinaviske spillefilm, co-produktioner og lavbudget film. Mange af disse har høstet anerkendelse verden over, og er blevet hædret med de mest prestigefyldte priser, heriblandt De Gyldne Palmer, Sølvbjørnen, European Film Award, Golden Globe samt en Oscar. Zentropa er en del af Egmont/Nordisk Film koncernen.