Løs gåden – hvis I tør!

Carl Mørck er tæt på opklaringen af den snart 10 år gamle sag om Bæstet: den vanvittige bombemand, der hærgede København i 2009. Men inden han når at udpege den skyldige, overfaldes Carl brutalt i sit hjem af Bæstet og bringes bevidstløs til hospitalet. Bombemanden haster koldblodigt videre og anbringer en tidsindstillet bombe, der vil jævne Politigården med jorden! I skal afsløre Bæstet og afmontere bomben inden den springer om 60 minutter.

Reglerne

BÆSTET er en kriminalgåde, der skal opklares i film-kulisserne til spillefilmene i Afdeling Q-serien. Kriminalgåden varer 60 minutter og er en teambuilding-aktivitet, hvor I er nødt til at samarbejde under tidspres for at opklare sagen og afmontere bomben. Sagen opklares ved at indsamle spor på gerningsstedet, efterforske sagen og tænke kreativt – ligesom Carl Mørck!

Sådan gør I

Book en tid og vælg hvor mange som deltager. I betaler her på hjemmesiden og modtager derefter en bekræftelse pr. e-mail. På den valgte dato møder I op på Zentropa, Filmbyen 22, 2650 i Hvidovre. Mød op i Receptionen senest 10 minutter før jeres booking. Værten viser vej til kulisserne og forklarer reglerne.

Kontakt til arrangør
Zentropa Administration
anja.christiansen@filmbyen.dk
51289037

Book et rum og vælg antal personer for at bestille billetter her:

Powered byTicketbutler

FAQ


Alder
BÆSTET er egnet for folk i aldersgruppen fra 12 år og opefter.

Antal personer
Da vi har et enkelt rum til BÆSTET er det kun muligt at være 6 personer i gang samtidig. Man kan derfor ikke dyste flere mod hinanden på samme tid. Vi bor dog i et dejligt naturskønt område, så hvis I er flere end 6 personer er det muligt at dele jer op og nyde området i den tid det andet hold er i gang.

Hjælpemidler
Det er ikke meningen, at I skal bruge telefoner eller andre hjælpemidler udefra under spillet. Vi stiller alt til rådighed, som I har brug for til at løse gåderne.

Kameraoptagelser
Vi har overvågningskameraer i rummet, som kun anvendes af vores værter for at facilitere spillet. Optagelserne gemmes ikke efterfølgende.

Sikkerhed
BÆSTET foregår i film-kulisserne fra Afdeling Q-filmene, som udelukkende er bygget af spånplader og plastic. Det er derfor strengt ulovligt at ryge indendørs, og man skal på alle tider være opmærksom på, at ingen vægge i kulisserne er bærende. BÆSTET er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere, da der er snørklede gange og trapper i kulisserne.

Sprog
Man skal kunne læse og forstå dansk for at kunne deltage i efterforskningen.

Transport og parkering
BÆSTET foregår hos Zentropa på adressen Filmbyen 22, 2650 Hvidovre. I kan komme herud med bus 1A (stop: Avedørelejren), eller med S-togets linje A (stop: Avedøre) og derfra med bus 1A til Avedørelejren. Der er 300 m. fra bussen til Zentropa. Hvis I kører selv kan I benytte en af vores mange gratis parkeringspladser.

Ændring og annullering
Hvis I har brug for at få ændret eller annulleret jeres booking skal I kontakte arrangøren af BÆSTET senest 3 dage inden jeres booking, så hjælper vi med at finde en løsning.

Historien
Historien om BÆSTET er ikke udviklet af Jussi Adler-Olsen, men et lanceringsprojekt, som Zentropa selv har udviklet i forbindelse med, at Journal 64 kører i biograferne landet over. Al historie i BÆSTET er opdigtet.

Sociale Medier
Det er ikke tilladt at tage og dele billeder fra BÆSTET, da det kan afsløre spillet for fremtidige gæster.